ΔΩΡΕΑΝ SSL πιστοποιητικό με την αγορά κάθε πακέτου Shared Hosting για να μην χαρακτηριστεί το site σου από την Google "Not Secure".

Arrow up
Arrow down

Προσφορές

Δωρεάν Web Hosting με κάθε Domain Name

Η Web ArtDesign σας προσφέρει δωρεάν φιλοξενία για websites των 100 MB, με email για πάντα, στο πακέτο Free Hosting, που ισχύει για κάθε κατοχύρωση domain name στη Web Art Design, μεταφορά domain name από άλλο καταχωρητή στην εταιρεία μας ή ανανέωση domain name σε εμάς.

Κατοχύρωση Domain Name
Μεταφορά Domain Name
Τιμοκατάλογος Domain Names

Δωρεάν μεταφορά site και κέρδισε έως 6 μήνες hosting

Εάν δεν είσαι ευχαριστημένος από την τωρινή εταιρεία φιλοξενίας (hosting) τότε η Web Art Design αναλαμβάνει Δωρεάν την μεταφορά του site στους servers της και σου κάνει δώρο έως 6 μήνες φιλοξενίας.

Έκπτωση έως 15% στους πελάτες με πολλαπλά domain names

Οι πελάτες με πολλαπλά domain names έχουν επιπλέον έκπτωση μετά την ενδέκατη (11η) κατοχύρωση ή ανανέωση. Αναλυτικότερα, αν συνολικά έχετε στο λογαριασμό σας:
  • 11 - 20 domain names, έχετε έκπτωση 5% για κάθε νέα κατοχύρωση ή ανανέωση
  • 21 - 30 domain names, έχετε έκπτωση 10% για κάθε νέα κατοχύρωση ή ανανέωση
  • περισσότερα από 30 domain names, έχετε έκπτωση 15% για κάθε νέα κατοχύρωση ή ανανέωση
Οι εκπτώσεις ισχύουν για νέες κατοχυρώσεις και ανανεώσεις .gr domain(s) και δεν λειτουργούν συνδυαστικά με άλλες προσφορές ή κουπόνια έκπτωσης.

Διαφήμιση μέσω του Google Adwords, αξίας 100€

Η Web Art Design, σε συνεργασία με την Google, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να ξεκινήσουν την προβολή της επιχείρησης τους μέσω του Google Adwords. Με κάθε παραγγελία domain name ή αγορά υπηρεσιών web hosting ή/και web design, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα online διαφήμισης αξίας 100€. Εσείς πληρώνετε μόνο 25€, και εμείς σας παρέχουμε διαφημιστικό κουπόνι αξίας 75€.