Μεταφέρετε domain και έχετε έκπτωση 20% στα νέα ετήσια πακέτα Basic, Business, Advance έως 31/1/2018. Θέλω την Έκπτωση

Arrow up
Arrow down
Loading

Προώθηση Ιστοσελίδων SEO

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Η κατασκευή ιστοσελίδας δεν αρκεί για να φέρει επισκέπτες στην ιστοσελίδα μας.
Αν θέλουμε να έχουμε επισκέπτες στην ιστοσελίδα πρέπει να εμφανίζετε στις μηχανές αναζήτησης. Ας πάρουμε για παράδειγμα ότι έχουμε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη. Υποψήφιοι πελάτες μας είναι Ευρωπαίοι και Έλληνες τουρίστες οι οποίοι όταν θα θέλουν να κλείσουν ένα δωμάτιο θα πάνε στο Google (είναι η πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης) και θα πληκτρολογήσουν τη φράση: santorini greece hotels. Η αναζήτηση θα εμφανίσει 18.500.000 αποτελέσματα.

Όπως καταλαβαίνετε ο υποψήφιος πελάτης μας δε θα τα διαβάσει όλα αλλά θα αρκεστεί στα πρώτα 20 αποτελέσματα (1η και 2η σελίδα αποτελεσμάτων). Οι στατιστικές λένε ότι αν δε βρει αυτό που ψάχνει μέσα σε αυτά τα 20 αποτελέσματα, θα ξαναψάξει με διαφορετικές λέξεις κλειδιά. Άρα δεν αρκεί απλά η κατασκευή της ιστοσελίδας, αλλά και η αποτελεσματική προώθησή της.
Αν θέλουμε λοιπόν να έχουμε επισκέπτες πρέπει να "ανεβάσουμε" την ιστοσελίδα μας στην 1η εικοσάδα ή καλύτερα στην 1η δεκάδα αποτελεσμάτων για τη φράση που μας ενδιαφέρει (στην προκειμένη περίπτωση santorini greece hotels). Αυτό λέγεται "προώθηση ιστοσελίδων".

Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι προώθησης ιστοσελίδων που επιλέγονται ανάλογα με το αντικείμενο που προωθείται και το τι ανταγωνισμός υπάρχει. Είναι η οργανική βελτιστοποίηση (Search Engine Optimization - SEO) και η πληρωμένη καταχώριση με τη δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας στο Google Adwords.

Οργανικά είναι τα αποτελέσματα που εμφανίζει το Google στα αριστερά ενώ δεξιά είναι οι "σύνδεσμοι διαφημιζομένων" όπου εμφανίζονται ιστοσελίδες που έχουν "αγοράσει" τη συγκεκριμένη θέση. Η εμφάνιση μιας ιστοσελίδας στην κορυφή των οργανικών αποτελεσμάτων φέρνει δωρεάν επισκέπτες αλλά δεν είναι εγγυημένη, απαιτεί μεγάλη προσπάθεια για να επιτευχθεί. Το κόστος βελτιστοποίησης μια ιστοσελίδας για εμφάνισή της στις πρώτες θέσεις εξαρτάται από τον ανταγωνισμό που υπάρχει για τη συγκεκριμένη φράση-κλειδί για την οποία γίνεται η βελτιστοποίηση. Από την άλλη μεριά, η διαφημιστική καμπάνια και η εμφάνιση της ιστοσελίδας στη δεξιά στήλη των αποτελεσμάτων φέρνει επισκέπτες επί πληρωμή (κόστος ανά επισκέπτη - Pay Per Click). Το κόστος είναι προβλέψιμο, τα αποτελέσματα άμεσα, αλλά η δαπάνη συνεχής.

Η σωστή επιλογή της κατάλληλης στρατηγικής προώθησης της ιστοσελίδας σας μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Στη Web Art Design διαχειριζόμαστε διαφημιστικές καμπάνιες και SEO πελατών και μπορούμε να σας συμβουλέψουμε και αναλάβουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας. Στη Web Art Design χρησιμοποιούμε και τους δύο παραπάνω τρόπους προώθησης ιστοσελίδων. Η εμπειρία μας στις παραπάνω στρατηγικές μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε την προώθηση ιστοσελίδων από την αρχή ή να συμβουλεύουμε για την τροποποίηση διαφημιστικών εκστρατειών που είναι ήδη σε εξέλιξη.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την Web-artdesign.gr, με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Πολιτική Απορρήτου