Μεταφέρετε domain και έχετε έκπτωση 20% στα νέα ετήσια πακέτα Basic, Business, Advance έως 31/1/2018. Θέλω την Έκπτωση

Arrow up
Arrow down
Loading
20 Σεπ 2016

1192
IN Web Hosting BY Admin


Η τελευταία έκδοση της PHP έγινε διαθέσιμη στο κοινό με την ονομασία PHP7 και συνοδεύεται από χαρακτηριστικά και λειτουργίες που θα αυξήσουν την ταχύτητα και θα βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών του διαδικτύου.

Καλύτερο performance
Η βέλτιστη χρήση της μνήμης, είναι αυτή που βοηθάει στο να εξασφαλιστεί καλύτερο performance, ενώ παράλληλα ένας server με τους ίδιους πόρους, μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει σε μεγαλύτερα μεγέθη κίνησης δεδομένων. Αυτό σε συνδυασμό με sites και εφαρμογές που εφαρμόζουν με τη σειρά τους βελτιστοποιημένες πρακτικές σε επίπεδο κώδικα, μπορούν να εξασφαλίσουν περισσότερα requests και μεγαλύτερες ταχύτητες σε ποσοστό έως και 100% για τους επισκέπτες τους.

Καλύτερη διαχείριση των errors
Μέσα από τη νέα έκδοση της PHP, διευκολύνεται η διαχείριση των errors. Στις εκδόσεις της PHP5, συναντούσαμε έναν κλασικό μηχανισμό μέσω του οποίου αναφέρονταν τα errors. Στην PHP7, όμως, η διαδικασία αναγνώρισης και διαχείρισης απλοποιείται, αφού πλέον ο χρήστης μπορεί να αντικαταστήσει ένα error με ένα exception.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την Web-artdesign.gr, με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Πολιτική Απορρήτου