ΔΩΡΕΑΝ SSL πιστοποιητικό με την αγορά κάθε πακέτου Shared Hosting για να μην χαρακτηριστεί το site σου από την Google "Not Secure".

Arrow up
Arrow down

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι η υπηρεσία WHOIS;
Με την υπηρεσία WHOIS έχεις τη δυνατότητα να μάθεις διάφορα καταχωρημένα στοιχεία σε σχέση με τον ιδιοκτήτη και τον καταχωρητή ενός domain name. Μπορείς να μάθεις την επωνυμία, το mail ή τη διεύθυνση του ιδιοκτήτη ή ακόμη και την ημερομηνία αρχικής καταχώρησης ή λήξης του domain, καθώς και την επωνυμία του καταχωρητή. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία WHOIS για όλες τις καταλήξεις που βρίσκονται στο domain της Web-Artdesign.
Τι ισχύει με την WHOIS αναζήτηση σε .GR & .EU καταλήξεις;
Σε όλα τα domains που έχουν .GR καταλήξεις τα προσωπικά στοιχεία του ιδιοκτήτη προστατεύονται από την Ελληνική νομοθεσία και η εμφάνισή τους δεν επιτρέπεται σε WHOIS αναζητήσεις. Σε όλα τα domains που έχουν .EU καταλήξεις, η αναζήτηση WHOIS θα δείτε τα σχετικά αποτελέσματα, μόνο εφόσον συμπληρωθεί το πεδίο "Διακριτικός Τίτλος Εταιρίας" με τις σχετικές πληροφορίες κατά την διαδικασία κατοχύρωσης. Επομένως αν θέλεις να αποκρύψεις τα στοιχεία σου, άφησε το συγκεκριμένο πεδίο κενό. Εάν κατά την κατοχύρωση συμπλήρωσες το πεδίο με τα στοιχεία του φυσικού προσώπου, μπορείς να στείλεις αίτημα για απόκρυψη των στοιχείων σε WHOIS αναζητήσεις. Η αποστολή θα πρέπει να γίνει από το email του ιδιοκτήτη του domain name στο support@web-artdesign.gr . Και εμείς θα προβούμε στις απαραίτητες διαδικασίες. Για να γίνει απόκρυψη στοιχείων σε νομικό πρόσωπο, θα πρέπει να μεταβιβαστεί το όνομα σε φυσικό πρόσωπο με τη σχετική χρέωση, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η απόκρυψη των στοιχείων. Για την υπηρεσία αυτή υπάρχει σχετική χρέωση.