Πως μπορώ να μεταφερθώ από άλλη εταιρία hosting χωρίς να πέσει το site μου; Εκτύπωση

  • 2

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής :

1) Καταρχήν μην ακυρώσετε τον λογαριασμό σας στην άλλη εταιρία hosting μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταφορά στην Web Art Design.
2) Κατεβάστε όλα τα αρχεία του site σας από τον παλιό σας server και ανεβάστε τα με FTP στον νέο σας λογαριασμό στην Web Art Design. Σε αυτό το βήμα θα πρέπει να μεταφέρετε και τις βάσεις δεδομένων που μπορεί να χρησιμοποιείτε. Στο email ενεργοποίησης λογαριασμού υπάρχουν όλα τα στοιχεία και οδηγίες για να συνδεθείτε με FTP και να έχετε πρόσβαση στο CPanel απ' όπου μπορείτε να δημιουργήσετε τις βάσεις δεδομένων.
3) Τώρα που έχουν μεταφερθεί τα αρχεία και οι βάσεις δεδομένων μπορείτε να ελέγξτε από το προσωρινό URL που σας παρέχουμε αν το site λειτουργεί κανονικά.
4) Μπείτε στο CPanel για να δημιουργήσετε τα email accounts που χρησιμοποιείτε.
5) Αλλάξτε τους name servers του domain σας και βάλτε αυτούς που σας έχουμε στείλει με το email ενεργοποίησης λογαριασμού hosting. Τους nameservers θα τους αλλάξετε μέσα από το Control Panel της εταιρίας στην οποία έχετε κατοχυρώσει το domain name σας.

Αφού αλλάξατε τους nameserver θα χρειαστεί 4-48 ώρες για να αρχίσει να ανοίγει το site σας από τους servers της Web Art Design. Στο διάστημα αυτό το site σας θα συνεχίσει να ανοίγει κανονικά από τον παλιό server.
Όταν περάσουν οι 48 ώρες μπορείτε να ακυρώσετε την συνδρομή σας στον παλιό παροχέα hosting.

Θυμηθείτε πως για ό,τι πρόβλημα αντιμετωπίσετε κατά την διάρκεια της μεταφοράς του site σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης της Web Art Design. Τέλος, να σας ενημερώσουμε πως το προσωπικό της Web Art Design μπορεί να αναλάβει Δωρεάν την διαδικασία μεταφοράς του site σας.


Ήταν χρήσιμη αυτήν την απάντηση;

Σχετικά Άρθρα

Μπορώ να ανεβάσω αρχεία μέχρι να ενημερωθούν οι εξυπηρετητές; Μέχρι να ενημερωθούν οι DNS (εξυπηρετητές) και να ενεργοποιηθεί το Όνομα Χώρου, μπορείτε να... Φιλοξενώ ήδη το site μου σε κάποιο άλλο host, πόσο καιρό θα είναι το site μου και το e-mail ανενεργό αν διακόψω; Εφόσον εξασφαλίσετε ότι η φιλοξενία σας από τον προηγούμενο πάροχο δεν έχει διακοπεί, το site και... Μόλις αγόρασα ένα πακέτο web hosting. Πόσο γρήγορα θα ανοίξετε τον λογαριασμό μου; Κατά τις εργάσιμες ημέρες, αν η παραγγελία και εξόφληση γίνει μέσω κατάθεσης σε τράπεζα και μέχρι... Έχω κατοχυρώσει το domain μου από κάποια άλλη εταιρία. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το δικό σας hosting; Ναι. Η υπηρεσία κατοχύρωσης είναι ανεξάρτητη από την υπηρεσία φιλοξενίας και μπορείτε να τις... Οι servers σας είναι συνδεδεμένοι 24/7; Ναι. Είναι πάντα συνδεδεμένοι και πάντοτε ελεγχόμενοι 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα,...
« Πίσω